Post by netendtederslan on Mar 14, 2022 22:26:43 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні гроші ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Candy Run 2022 version ▞▞▞
Фууу
😐
Talking Tom Candy Run آرکید thed
Мені подобається ця гра, але вона постійно вилітає на моєму телефоні, будь ласка, розберіть це.
Хороша гра. Мені переважно подобаються всі ігри від outfit7, і My talking Angela 2 буде найкращою другою версією My talking Angela у 2021 році. Так дивовижно
Дивовижний
Sonic CD Classic ઍક્શન kbr
занадто повільно
Я дуже люблю цю гру. Але може Outfit7Limited додати Говорючу Бекку в цю гру. Або, можливо, додати її в Talking Tom Hero Dash і Talking Tom Gold Run. Будь ласка, Бекка — мій улюблений персонаж мультсеріалу «Говорячий Том і друзі».
Оце Так! Це так само весело, як Tom Gold Run! Я це люблю! Хоча це 2D, персонажі милі. І в основному він заснований на Tom Gold Run, просто той факт, що він 2D і солодкий. (Цукерки та іриски!)
Не тільки від 🤢🤮🤮😖🎓
Козел
Таке відчуття, що Outfit7 просто створює багато маленьких ігор, викрадає популярні ігри та залучає Тома до своїх ігор. Хтось ще відчуває те ж саме?
Мені подобається, тому що в ньому є цукерки і він смачний
Воно не цікаве
Це дивовижно, я люблю все те, що Бен мій улюблений
Я не впевнений, чи є у вас запитання, я не впевнений, що сьогодні добрий ранок, я не знаю, чи є у вас запитання
Це дивовижно, але Бекки тут немає, і мені також потрібен той інший магазин. У будь-якому випадку, якщо у вас є якісь оновлення, я буду радий.
Дуже хороша гра, але коли я заповню весь магазин, не було чого розблокувати, будь ласка, додайте більше магазинів 😃😀😀😃
уууууууууу лллллллgkycjycgjn2222
😀
Я просто обожню цю гру вона моя ооооогггггооооооооооогггггоооооооооооггггооооооооооогггггоооо
janu Дон герой хан і дуже добре
Це добре
Мені дуже подобається, це так круто і мило водночас.♡♡
Де оновлення... Мені надоїло бігати і збирати мільйони цукерок просто так) 😅
Це фантастично, і мені це сподобалось
muy k up gytttttt
☺😊😀😁😐😑😯😮😛😜😙😘
Я люблю ці типи ігор, вони найкращі, трохи важко отримати всіх персонажів, але це весело
Це занадто смішно і так мило 😆☺🙂. Взагалі мені подобається..
Гра супер!
Гра клас ставлю 5 звізд
зовсім не добре!!!!
Ця гра краща, ніж перерва в печі 😉 Так тримати, хлопці.
я люблю цю гру
Я дуже люблю цю гру, тому що вона викликає звикання. Я можу відкривати нові магазини, крутих персонажів та багато іншого! Я також можу знайти нових домашніх тварин, щоб допомогти вам у бігу! Однозначно буду рекомендувати!
Ця гра мені дуже сподобалася, але вона займає так багато часу для завантаження для запуску, і це нормально 😙🙃
Мені подобається ця гра, тому персонажі схожі на Говорячого Тома, і я поставив їй 5 зірок, тому що графіка є 2D, тому я поставив їй 5 зірок
Фууууу
Це добре, але не чудово і не дуже нудно
У цій грі багато реклами
Це дуже гарна гра, мені дуже подобається, без реклами, без проблем, і це ідеальна гра
Це так приємно
ця гра більше схожа на гру, у яку ви граєте просто для розваги або щоб скоротити час
Я ненавиджу це!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
щоб з'єднати точки на моєму телефоні, підніміть Чей перший був для мене, мого чоловіка і моєї дружини, а з іншого боку, час читання книги становить близько року, і це велика трата часу і повсякденності та для те саме для вас і вашої родини, а другий для збору інформації про позицію все ще доступний для віддаленого відтворення для збору інформації та може містити конфіденційні чи інші, на вашу думку, найважливіші для вас використання. що
Ігри з одягом - дуже дивовижна гра
Я поставив вам зірочки, тому що завантаження сповільнюється
Гра приголомшлива, але в більшості випадків вона справді несправна