Post by netendtederslan on Mar 14, 2022 22:11:30 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞
Nisem si mislil, da mi bo všeč, vendar je super. Ne vzame veliko časa, zato se ujema z majhnim otrokom in me zabava
Nova posodobitev vam ni všeč. Želim nazaj naročnino!!
Suspects: Mobile Detective სათავგადასავლო quph
Namestil igro in jo odprl. Igro sem moral zavreči za nekaj minut, zato sem jo zaprl. V naslednji dobesedni minuti sem prejel 3-4 potisna obvestila. Moj telefon je postal skoraj neuporaben. Bal sem se, da sploh ne bom mogel priti v meni z nastavitvami, zato sem ga samo odstranil.
👍🏻
v tem zelo uživam, samo jezi me, da ko gledaš oglas, da odkleneš pogovor o tem, kdo je ubil calluxa, mi ne dovoli gledati oglasa ali celo odkleniti pogovor
Tako odlična aplikacija, tudi zelo pametna! Moje najljubše zgodbe sta Najden in kdo je ubil Calluxa! Vsekakor priporočam, 5 zvezdic
Odličen koncept je razočaran, ker gledate samo sporočila in ni interaktivne komponente. In sovražim, da lahko dobite kovance samo z gledanjem oglasov. Lahko bi bilo veliko bolj poglobljeno in privlačno
Zaenkrat mi je všeč igra, vendar res potrebujem več ključev, da bolje razumem zgodbo. Res nočem plačati zanje... V drugih pregledih sem videl, da lahko gledam oglase za odklepanje pogovorov, vendar ne vem, kako. Prosim pomagajte.
Zelo plačano za igranje
Zabavno in privlačno!
Všeč mi je koncept igre, vendar je igra slaba. Nesmiselno je, da bi morali porabiti 200 kovancev za prehod na naslednje poglavje, ne da bi prišli tja. In morda misel na igro v aplikaciji za zaslužek kovancev. Prepočasi, da bi sledili. razočaranje
Obožujem zgodbe! vedno te drži v napetosti in se sprašuješ, kaj se bo zgodilo, zgodbe so vsekakor vredne čakanja!!
Ta igra mi je bila všeč ... res mi je bila. Stroški odklepanja stvari so nadležno visoki in zdi se, da je odklepanje stvari zelo nepotrebno. Večkrat so se sporočila/klici, ki sem jih prej odklenil, spet zaklenila in zaradi tega sem znova plačal, da sem jih odklenil! Takšen odpadek! Na koncu vam igra samo pove, kdo je to storil, ne dovoli vam, da poskusite in ugibate, odklenjena vsebina pa na koncu sploh ni pomembna. 🙄 Če bi hotel prebrati zgodbo o umoru, bom šel kam drugam, hvala.
Zaenkrat mi je všeč, vendar imam težave z zgodbami, so v redu, če so zgodbe, potem jih preprosto ne bo več nalagal
Resnično uživate v zgodbah, vendar v zadnjih 24 urah niste prejeli nobenega novega sporočila, kljub temu, da ste nekajkrat prekinili in nadaljevali – ali je to res?
Bolje bi bilo, ker je naročnina predraga.
zakaj ste se spremenili, da morate opraviti brezplačen preizkus, namesto da bi čakali naslednji dan na oglas. moja kartica ne bo sprejeta. morate ga zamenjati nazaj! in bi imela aplikacijo s 5 zvezdicami!!
Suspects: Mobile Detective アドベンチャー zktw
sprva je bila ta igra res kul, zdaj pa ne razumem, kako to, da se moramo registrirati kot član in plačati samo, da odpremo klepet? zadnjič enkrat v enem dnevu še vedno pošteno z gledanjem oglaševanja, zdaj pa ne morem več. To ni sploh več kul, preveč denarno usmerjen. zdaj bom izbrisal to aplikacijo iz telefona.
Suspects: Mobile Detective Adventure hia
Nisem prepričan, če kaj pogrešam, a od včerajšnjega prenosa aplikacije se zdi, da se moja zgodba ne premika naprej. Prebral sem vsa razpoložljiva sporočila in ostala so zaklenjena. Ali jih moram odkleniti ali bo škoda mojih ključev, če se bodo po določenem času odklenili!? Trenutno se igra Last Seen Online.
Če bi obstajal drug način, kako dobiti ključe, kot je ogled oglasa ali jih napolniti vsak dan, bi temu dal 5 zvezdic, le malo bi te potegnil iz zgodbe, ko so stvari, do katerih ne moreš dostopati, ker si ne želiš plačati 10 $
To je odlična ideja, vendar je potrebna posodobitev. kovanci polnijo način za hitro in aplikacija vas v bistvu prosi, da plačate več. Kaj pa če namesto tega za 10 kovancev za ogled oglasa dobite 50? tako lahko dejansko nekaj narediš...
to je neverjetna aplikacija. sinoči sem ga pravkar prenesel.
NE ZAPRAVLJAJTE SVOJEGA ČASA. Včasih mi je bila ta aplikacija všeč, ker je edinstvena. Imel sem celo naročnino, ki mi je bila tako všeč. Zdaj, ko je osnoval njegov kovanec, je res grozno. stane preveč na zgodbo, kjer se ne splača poskusiti prebrati, ni več potopitve in na strani je ogromno pop-up, ki v bistvu zahteva denar. morda, če se vrne na to, kako je bilo slabo, razmisliti o ponovnem prenosu. bolje je, da poiščete drugo aplikacijo za zgodbe.
Zelo slabo, ali resno mislite, da bi kdorkoli, ki ni milijonar, porabil 170,00$ za igralne kovance?? Ne vem, če je zgodba dobra, ker se na začetku ni zgodilo nič, in ko so se stvari začele dogajati, ni bilo kovancev, vsaj jaz, nikoli nisem dobil nobenih brezplačnih kovancev. Veste, če bi za igro, ki bi jo ljudje lahko kupili, zaračunali 10 - 30 $ ali kaj podobnega, vendar je noro misliti, da bomo večkrat na dan dali 10 $, da bi dobili kovance. Vso srečo!
Zelo kul aplikacija, toda razlog, zakaj ne dajem 5 zvezdic, je dejstvo, da aplikacija prikazuje kot 50 neprebranih sporočil ves čas za vse pogovore, razen morda 2. Prebral sem VSE, vendar vedno prikazuje vse neprebrano. Super nadležno. Tudi 44 $ na leto je smešno. Zakaj ne bi dodali načina za pridobivanje ključev z gledanjem oglasov? Ali delite aplikacijo? Kode za povabilo? Samo nekaj idej. Kakorkoli že, kul aplikacija.
Všeč mi je ta aplikacija. To je zanimiva zgodba in vse, vendar je precej počasna. Tudi vedno imam težave, ko poskušam gledati slike in videoposnetke. Pokaže mi, da je več slik/video posnetkov, vendar mi jih ne dovoli ogledati, prav tako bi si želel, da bi bilo malo hitreje. Sicer pa res uživam!
Popolnoma absurdna količina obvestil naredi igro popolnoma nemogoče igrati in ni mogoče izklopiti obvestil
Zaenkrat uživam, vendar sem na 3. dnevu in ne morem nalagati novih sporočil. prikažejo se na zaslonu sporočil, a ko jih poskušam odpreti, se naloži samo že prebran pogovor. Ponovno sem zagnal aplikacijo in telefon in še vedno ista težava
Bola Tumpuk - Platform Tabrak Arkade zagw
Odlična aplikacija, enostavna za razumevanje in odlične zgodbe, toda edina težava, ki jo imam, je zdaj, ko berem klepet o kateri koli zgodbi, se ne znebi obvestila poleg nje in tudi 24-urne zgodbe ostanejo.
Res razburljivo! Najraje imam romantične, zdijo se mi res vznemirljive in pečine, ki me kar držijo!
Zaenkrat res uživam! Všeč mi je celoten vmesnik. je tako potopno. Želim si, da bi obstajal način, kako zaslužiti "freemium" ključe, kot je gledanje oglasov ali kaj drugega. Tudi posamezni nakupi ključev bi bili bolj vabljivi kot naročnina. Vendar odlično delo!
Ne bi priporočal, da bi se še naprej poskušal navdušiti kot mnogi drugi recenzenti, toda na srečo je bilo dolgočasno, ker moraš veliko plačati, da odkleneš ta sporočila, brezplačno si lahko ogledaš grozljivo igro v zgodbah, honorar je smešen , tudi jaz pravzaprav nisem mogel ugotoviti bistva igre. vse skupaj je bila izguba časa
Ne deluje ...... začne vam kazati zgodbo in potem bo vse, kar bo rekel, posodobitev zgodbe in ne bo naredil ničesar drugega ... popolna izguba časa.
Imam težave z dostopom do strežnika. Kakšne ideje, kaj se dogaja?
Suspects: Mobile Detective Piedzīvojumu spēles fvpx