Post by kindchickingbestma on Mar 14, 2022 14:50:56 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele monet ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Dawać się tym czesci
Ogólna gra jest niesamowita i uwielbiam poziomy z wyjątkiem komory płomieni. Udało Ci się zrobić to za ciężko, a platformy nad lawą za szybko.
Swordigo Przygodowe evrs
Teraz czekać na 2
mając dużo problemów z noszeniem tylko jednego pudełka i nie mogąc wskoczyć wyżej. proszę zaktualizować i dostarczyć 2 pola do skakania wyżej. usunięcie gry.
Tylko czy ktoś mi powie jak zdbyci nowy strumień
Deweloper nawet nie współpracuje z ppl. Uwielbiałem tę grę, ale nie ma sequela lub mapa nie aktualizowała tych samych bossów przez około 4 lata, po prostu zmień styl mapy i bossów bruh
:-)
Jestem za GŁUPI na tą gr :-)
Swordigo Macəra czmo
Poziom jeden nie do wyrównania
Ta gra jest naprawdę fantastyczna, nawet po ukończeniu jej 3 razy, czuję, że od czasu do czasu instaluję ją ponownie, ale jest też kilka domyślnych, że grze brakuje trochę zasobów. Będzie bardzo podekscytowany zagraniem w część 2, jeśli zostanie wydany 😃
Swordigo do najgorszego gra-człowieka męczy i męczy i nie umie wyskoczyć ta gra jest głupia nie polecane nie...!!!
Mam na myśli, że jest całkiem nieźle, ale gdybyś stworzył więcej map, potworów i innych rzeczy, byłoby lepiej. Gorąco polecam, jeśli moglibyście zrobić coś innego w trybie fabularnym. Pls To byłaby dobra gra.
Swordigo Macəra czmo
Wychodząc z gier takich jak Lords & AMS, granie w grę, która faktycznie miała zakończenie, zamiast niekończących się, powtarzających się dołów, było tak odświeżające... Bardzo doceniam, dziękuję.
Podobało mi się to aż do momentu, w którym sterowanie utrudniało skakanie w niektórych z najłatwiejszych miejsc, mam nadzieję, że naprawicie to, ale do tego czasu będę musiał przejść
Dobra gra
TA GRA JEST SUPER!! KTO JOM NIEMA DO JEST CIOTOM
Zwodniczo hipnotyzująca grafika, łatwa do uchwycenia i niesamowita gra logiczna typu hack and slash cum z elementami RPG. Zalecane do wypróbowania.
Sir, ta aplikacja nie działa poprawnie, proszę, spróbuj zrobić to dobrze. Chcę zagrać w tę grę. Ale kiedy to nie działa prawidłowo, moje doświadczenie staje się tak słabe
Gra fajna polecam ale mi zniknąłem, i nie mogę przejść mam około 80% przejścia, gry na moim 2 świecie mam 100% i tego nie było
nie ma lepszej gry solowej na telefon
Swordigo Przygodowe evrs
Ta gra jest niesamowita, tak dobrze kończę. Daję mu 4 gwiazdki, ponieważ po ukończeniu gry to koniec, nie ma innego zadania
Szkoda, że tak mało lvl
Przyciski mi nie dzialaja i postac chodzi w przeciwna stronę albo nie umie skkac
pog
Fajna aplikacja, ale po prostu utkniesz w lochach florennum. programiści naprawdę stworzyli unikalny silnik fizyki, był tak wyjątkowy, że nawet nie działał! Nie graj też w tę grę, jeśli zbytnio się wściekniesz, w przeciwnym razie po prostu zepsujesz telefon.
Bardzo fajna gra, aby w nią zagrać, wymaga tylko dużo czasu, aby ją polepszyć, a właściwie mieć trochę zabawy, również w przypadku drugiego zadania, które otrzymasz, jest prawie niemożliwe, aby znaleźć zamek. Ogólnie przyzwoita gra, po prostu bardzo frustrująca z niewielką liczbą instrukcji.
To jest niesamowite, ale dla mnie ciągle dochodzę do jednego etapu, a potem jest to ślepy zaułek w momencie, gdy mam znaleźć króla, ale nie mogę przejść przez ostatnią wieżę
Gra zajebista tylko blagam dajcie #2 czesc
Wskazówki: 1 szef łatwy. 2 szefowa najlepiej kontratakować. 3 boss trzeba przyciągać iść smoczym chwytaniem. 4 bossów 2 systemy. 1 trzeba ustawić specyficzny braku, 2 można iść zbrojom (przy aktywnej tarczy). 5 boss najlepiej powstały jego kule. Bug Master of Chaos: przeciwnik nie może przechodzić przez lewy filar. Poza tym naprawdę genialna gra.
Wróciłem do tej gry rok później, aby zobaczyć, czy może po prostu się poprawił i się mylił. Fabuła gry jest ogólna, a sama gra jest nijaka i nudna. Gra mogła być całkiem przyzwoita, ale została zrobiona bardzo źle. Nie zawracaj sobie głowy pobieraniem gry, to marnotrawstwo.
Ok, dziękuję, dziękuję
Zacznij od poziomu izy, do ciężko. ale po wykonaniu kilku wczesnych poziomów bardzo trudno jest zniszczyć bossa, niż to nas nudzi i nie chce nam się grać ponownie.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action vgw
POLECAM wszystkim
Zarąbiste bo grałem u kuzyna ale mi wyskakuje jakiś błąd 901 ale polecam