Post by kindchickingbestma on Mar 14, 2022 14:35:12 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
Το gameplay είναι διασκεδαστικό, αλλά το τέλος του παιχνιδιού είναι πολύ ωραίο. Δεν έχετε καμία σημαντική εξέλιξη μετά από λίγο και η συμπερίληψη μικρο-συναλλαγών έχει προφανώς επηρεάσει την εξισορρόπηση του παιχνιδιού με τρόπο που το να παίζετε χωρίς αυτές αργότερα γίνεται άβολο.
Τέλεια εφαρμογή !!!! Είναι τέλεια που δεν χρειάζετε ούτε internet !!!
Είναι πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο, πλήρωσα 2 δολάρια για να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις. Δεν ήταν τίποτα λιγότερο από παρεμβατικοί. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με το παιχνίδι, αλλά έγραψα μόνο μια κριτική για να σταματήσουν να μου το ζητούν
Ball Blast Arkadne igre aktl
Χρειάζεται περισσότερες ενημερώσεις, συνολικά διασκεδαστικό παιχνίδι
Πολύ ωραίο
Τα πάντα για το παιχνίδι το κάνουν δύσκολο. Τα κέρδη εκτός σύνδεσης έχουν προφανώς ένα όριο, η ποσότητα των μπάλων καθιστά αδύνατη την απόδραση που σημαίνει ότι μερικές φορές πεθαίνεις, όχι λόγω των ικανοτήτων σου, αλλά λόγω των παιχνιδιών RNG. Το γεγονός ότι μόλις κερδίσεις ένα επίπεδο, το παιχνίδι σου δίνει έναν πύραυλο, ΑΛΛΑ σου τον δίνει αυτόματα, δεν μπορείς να τον αποσυναρμολογήσεις για να τον αποθηκεύσεις για επίπεδα αφεντικού ή κάτι τέτοιο. Θα συνιστούσα αυτήν την εφαρμογή μόνο ΑΝ θέλετε να αντιδράτε γρήγορα. Αλλά για οτιδήποτε άλλο, όχι.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αν υπήρχαν διαφημίσεις κάθε 3-4 επίπεδα, θα έκανε το παιχνίδι πολύ πιο ευχάριστο
Διασκεδαστικό παιχνίδι, απλώς οι διαφημίσεις είναι υπερβολικές, ειδικά αυτή που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Ανοίγει στη μέση του παιχνιδιού και με εκνευρίζει πολύ. Απλώς αφαιρέστε αυτό το συγκρότημα θα ήταν φοβερό.
Polh kalh
Πολύ καλό παιχνίδι όταν παίρνετε δόση
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά ΠΟΛΥ πολλές διαφημίσεις. Απεγκαταστάθηκε μόνο για αυτόν τον λόγο.
Είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης για το οποίο πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μόνο για να παρακολουθήσετε διαφημίσεις.
Δίνω 2 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι επειδή, υπάρχει (σπάνια το λέω αυτό) WAAAAY σε πολλές διαφημίσεις, και υπάρχει ένα σφάλμα όπου αναγκάζομαι να δω 2 διαφημίσεις για να πάρω τα κέρματα μπόνους και αφού τελειώσω με την παρακολούθηση των διαφημίσεων δεν Δωστο μου. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικά και γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά τα πράγματα που είπα στην αρχή είναι απλά γελοία. παρακαλώ διορθώστε αυτό. 🙁
字走三國:王者霸業 Strategie qkc
Πάρα πολλές προσθήκες ακόμα και στην κύρια οθόνη, χωρίς καμία περίπτωση να παρακάμψουμε καμία από τις προσθήκες
υπέροχο, διασκεδαστικό, εθιστικό παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή είναι κάθε φορά που έχω την επιλογή να παρακολουθήσω τη διαφήμιση αφού πεθάνω για να αποκτήσω μια δωρεάν ζωή, το παιχνίδι παγώνει μετά το τέλος της διαφήμισης, αναγκάζοντάς με να κλείσω την εφαρμογή και να επανεκκινήσω. αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με τις διαφημίσεις μετά το θάνατο για να λάβουν μπόνους νομίσματα. Βλέπω τη διαφήμιση και δεν παίρνω το μπόνους. παρακαλώ διορθώστε
90% διαφημίσεις ΧΑΤΟ ΧΡΟΝΟΥ.
Αυτό το παιχνίδι έχει πάρα πολλές διαφημίσεις (διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο, επίπεδο που συνήθως ολοκληρώνεται ή πεθαίνεις σε περίπου 25-35 δευτερόλεπτα). Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από λίγο καιρό, ίσως πριν από μερικούς μήνες, και δεν θυμάμαι να υπήρχαν ποτέ τόσες πολλές διαφημίσεις. Επίσης, το έφτιαξαν έτσι ώστε να μην μπορείτε πλέον να παίξετε εκτός σύνδεσης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό, εκτός από διαφημίσεις, επειδή δεν υπάρχει καμία πτυχή στο διαδίκτυο από όσο γνωρίζω. Κάνει το παιχνίδι άπαιχτο και είναι λυπηρό να βλέπεις ότι οι προγραμματιστές κατέστρεψαν το παιχνίδι τους. Κάνουν κάτι για να το φτιάξουν.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και επίσης η Στρατηγική κίνηση της Canon σας κάνει ένα πολύ διασκεδαστικό και συχνά απογοητευτικό παιχνίδι για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Αλλά είναι πολύ ικανοποιητικό όταν μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο. Νιώθω σαν να έχω καταφέρει κάτι. Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το διαμάντι παιχνίδι. Παίζω τώρα εδώ και λίγους μήνες και ακόμα δεν φαίνεται το τέλος. Το οποίο είναι καλό. Μπορώ να παίζω αυτό το παιχνίδι για χρόνια. Υπάρχουν πολύ λίγα παιχνίδια που πιστεύω ότι μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα ή να χάσετε ένα σωρό από το απόθεμά σας επειδή κάποιος άλλος σας έχει επιτεθεί και έχει πάρει τους περισσότερους πόρους σας. Όχι αυτό το παιχνίδι είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!!!
Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και παιχνίδι! Έχω πολλές ώρες προσπαθώντας να φτάσω στο επόμενο επίπεδο, και ακόμα διασκεδάζω. Από όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει στο τηλέφωνό μου (>100), το Ball Blast είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Μια πρόταση: μπορείς να το κάνεις για να επισκεφτούμε το levela που έχουμε ήδη νικήσει; Μετά από λίγο, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σκληρό και θα ήθελα να ξαναεπισκεφτώ τα ευκολότερα επίπεδα για να παίξω πιο χαλαρά. Ευχαριστούμε για το καταπληκτικό παιχνίδι!
Το παιχνίδι είναι ένας μεγάλος δολοφόνος χρόνου. Απλό και διασκεδαστικό. Τα εμπορικά είναι αναγκαιότητα. Παίζουμε αυτό το παιχνίδι δωρεάν, αλλά πρέπει να κερδίσετε και κάποια χρήματα. Αλλά ορισμένα εμπορικά δεν μπορούν να κλείσουν όπως "αμυνα στο σπίτι - πολιορκία ζόμπι". Κάθε φορά που έρχεται αυτό το εμπορικό, πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Μερικές φορές οι διαφημίσεις έρχονται πολύ συχνά και γίνεται βαρετό να ξαναρχίζεις το παιχνίδι κάθε φορά. Δεν ξέρω αν είστε η πηγή αυτού του προβλήματος ή η εταιρεία άλλου παιχνιδιού, αλλά παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα με κάποιο τρόπο. Με εκτιμιση.
Δεν είναι απλά τέλειο
Είναι το χειρότερο παιχνίδι στον κόσμο.
Η επεκτασιμότητα της δύναμής σας είναι λίγο πολύ ανάλογη ή πιθανώς μικρότερη από την ανάλογη της προόδου του επιπέδου, έφτασα στο επίπεδο 153 και έγινε πιο δύσκολο και λιγότερο ανταποδοτικό και πιο απογοητευτικό να παίξω, οπότε το σημείο 1, κάντε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό παραμορφώνοντας το αναβαθμίσεις, σημείο 2, απαλλαγείτε από αυτόν τον ενοχλητικό κραδασμό όταν πεθάνετε. Είναι απίστευτα ενοχλητικό και εξακολουθεί να το κάνει ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας είναι αθόρυβο και δεν θέλω οι άνθρωποι να ακούν τον ήχο σε πολύ ήσυχες καταστάσεις. Έχω περισσότερους βαθμούς.
Τόσο άσχημα. Καθυστέρηση, μη ανταποκρινόμενα χειριστήρια. Αφιερώνετε τόσο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις όσο και παίζοντας το παιχνίδι. Δεν μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης, επομένως πρέπει να τα παρακολουθήσετε.
Έκανε το παιχνίδι ακόμα χειρότερο, κάτι που δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό. Τώρα είστε αναγκασμένοι να παίζετε online ανά πάσα στιγμή, τουλάχιστον προτού μπορέσετε να το ρυθμίσετε με αεροπλάνο και να αποφύγετε τις διαφημίσεις, αλλά να χάσετε τη δωρεάν ζωή και τα χρήματα μπόνους. Ήταν υπέροχο στις αναπτύξεις κατά τη διάρκεια του κακού, τώρα εντελώς άχρηστο. Οι πάρα πολλές διαφημίσεις όταν συνδέονται και η απαλλαγή από τη δυνατότητα ξεκλειδώματος διαφορετικών πλοίων με την ολοκλήρωση στόχων ήταν χαζή, δεν θα έπρεπε να είναι απλώς πολύτιμοι λίθοι.
Όπως το παιχνίδι, το βρίσκω πολύ εθιστικό, ωστόσο οι διαφημίσεις υπάρχουν μετά από όλα...... πάρα πολλές προσθήκες.....προσφέρουν διαφημίσεις για διαφορετικά πράγματα, αλλά λαμβάνετε μια διαφήμιση κάθε φορά που η δράση σταματά. Έτσι...30 δευτερόλεπτα παιχνιδιού, 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεις.........
Ειλικρινά ένα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Ωστόσο, όταν το παιχνίδι καθυστερεί και γίνεται νευρικό και μόνο από το παιχνίδι, είναι δύσκολο να παίξεις καθόλου. Το πλήθος των διαφημίσεων είναι ΓΕΛΟΙΟ! κάθε φορά που χάνετε παρακολουθείτε μια διαφήμιση, κάθε φορά που περνάτε ένα επίπεδο παρακολουθείτε μια διαφήμιση, για να βελτιώσετε ακόμη και τις δεξιότητές σας κατά το ήμισυ του χρόνου που έχετε για να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Μπορείτε πιθανώς να παίξετε αυτό το παιχνίδι για 30 λεπτά και να παρακολουθήσετε περισσότερες από 50 διαφημίσεις. Μπορείτε να πληρώσετε για να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις, αλλά γιατί κάποιος θα ήθελε να πληρώσει ακόμη και για να παίξει το παιχνίδι;
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Τα παιδιά μου το απολαμβάνουν. Αλλά αφαίρεσαν το παιχνίδι λόγω διαφημίσεων. Για να μην αναφέρω ότι έχω κάνει μια κριτική πριν από λίγο καιρό και εξακολουθεί να εμφανίζεται.
Θέλω να ξέρω γιατί η μπάλα σου δεν συνδέεται με το Facebook ή το Gmail. Όταν παίζουμε αυτό το παιχνίδι σε ένα άλλο κινητό με τον ίδιο λογαριασμό, το παιχνίδι με το ball blast ξεκινά από την αρχή. Γιατί ??
γαμαει κατεβάστε το όλοι του βάζω 5 αστέρια γιατί του αξίζει η ήδη δλδ
Ball Blast Παιχνίδια arcade pme
Αυτό το παιχνίδι περιέχει πάρα πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές και πολύ συχνές. Αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερο πριν έχει διαφημίσεις. Αλλά λόγω διαφημίσεων έχασε το ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι. Παλαιότερα ήταν παιχνίδι εκτός σύνδεσης και εκείνη τη φορά δεν είχε διαφημίσεις, οπότε ήταν πολύ καλό. Παίζω αυτό το παιχνίδι τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά τώρα κυριολεκτικά δεν με ενδιαφέρει μόνο λόγω διαφημίσεων.
Λατρεύω το παιχνίδι. Αλλά οι διαφημίσεις είναι τρελές. Καταλαβαίνω την ανάγκη τους, αλλά αυτό το παιχνίδι τους βάζει παντού. Ξοδεύω περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας διαφημίσεις και μετά παίζοντας το πραγματικό παιχνίδι. Επίσης, μερικές φορές παρουσιάζουν σφάλματα όπου δεν μπορώ να μετακινήσω το canon. Διορθώστε το, τότε αυτό το παιχνίδι θα αξίζει 5 αστέρια.
Περισσότερο διαφήμιση παρά παιχνίδι.
Εθιστικό και τέλειο για να ξοδέψετε τον χρόνο σας αν δεν έχετε wifi ειδικά επειδή δεν έχει διαφημίσεις